Om Blank

Välkommen till Blank!

Blank är ett Stockholmsbaserat företag som tillhandahåller vakuumisolerade, giftfria dricksflaskor i livsmedelsklassat 18/8 rostfritt stål. Flaskorna säljs i kombination med unika och praktiska lock som passar många olika användningsområden. 

Idén föddes när vi var på resande fot och var tvungna att bära med oss vätska överallt. Vi kom över en liknande rostfri flaska och blev kära direkt i dess multifunktionalitet: den fungerade lika bra för att hålla vattnet iskallt under en lång dag på stranden som den kunde hålla kaffet hett en lång stressig dag i staden.

Vi har sedan finslipat flaskan ytterligare och lanserar den nu i Sverige. För att kunna erbjuda ett så bra pris som möjligt fokuserar vi på direktförsäljning till dig, med andra ord: vi undviker onödiga mellanhänder.


BPA-fria, rostfria och vakuumisolerade vattenflaskor och termosmuggar.

Våra flaskor är helt giftfria och går att använda hela livet ut. Det bidrar till att färre plastflaskor slängs och att vi sparar på hav och miljö. Locken är även helt fria från BPA-gifter vilket gör våra produkter till ett mer miljövänligt och hälsosamt alternativ till både plastflaskor och engångsmuggar.